11.7.2011

Eilistä fiksumpi - Entistäkin parempi ja monipuolisempi!


No joo,otsikko ehkä hieman omahyväinen mutta menkööt huumorin saralla.

Aivan aluksi: Johtuen lukuisista valituksista mailiin ja muualle internetiin, päätin muuttaa Haikkiksen Taskun ulkonäön viikonloppuna tutuksi tullutta ulkoasua selkeämmäksi. Taskussa vain Lauantain 9.7 ja Sunnuntain 10.7 viihtynyt ylipirteä ulkoasu oli ehkä enemmän omaan makuuni, mutta luettavuus kieltämättä hieman kärsi. Otin käyttöön myös yksinkertaisemman sivumallin - Tämän mallin ansiosta voin kirjoittaa pitkäotsikkoisia kyselyjä ilman, että ne pomppivat alueensa ulkopuolelle, ja voin toteuttaa suunnitelmani enemmästä kuvien määrästä. Olkaa hyvät!

Tasku on viikonlopun aikana pariin otteeseen vaihtuneen ulkoasun lisäksi uudistunut ennenkaikkea sisällöllisesti, sillä puhelinharrastuksen laskiessa järkevälle tasolle alkavat monet muut harrastukset olla arjessani vähintään yhtä tärkeitä kuin puhelinharrastus. Tämän vuoksi Taskusta tulee blogi, johon päivitän juttua kaikista harrastuksistani ja jorisen silloin tällöin mitä lienee omiani.

Olen välttänyt turhia puhelimien vaihteluita (luokkaa luuri vaihtuu muuten vaan toiseen samantasoiseen) ja täten en vaihda käyttöpuhelintani kuin ehkä pari-kolme kertaa vuodessa, sekä ostan halvalla bongaamiani vanhempia puhelimia netistä ja kirpputoreilta.

Yksi suurimmista mielenkiinnon kohteistani on polkupyöräily ja polkupyörät. Ostan omaan maantiepyörääni jatkuvasti uusia lisähilppeitä, joskin pysyn järkevyyden rajoilla enkä tunge fillariini jonneviritelmiä.

Johtuen yhä kasvavasta blogin lukijamäärästä, alan panostamaan blogiin enemmän kuin aiemmin. Tämä tarkoittaa kasvavan päivitystahdin lisäksi seuraavia parannuksia:

- Kuvia päivityksissä
- Asiaa myös muusta kuin materiasta, HT silti enimmäkseen
projekti/elektroniikkapainoitteinen blogi. Muut tekstit liittyvät ennenkaikkea muihin harrastuksiini, jotka ovat mm. edellä mainittu maantiepyöräily ja lähitulevaisuudessa myös autot.
- Luettavuuden kannalta parempi ulkoasu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.