9.7.2011

Jamis Ventura Sport


Olen jo vuoden vieroittautunut tietokoneestani, eli tehnyt itselleni jonkinlaiset säännöt internetin käyttöön liittyen. Tämä on ollut hyväksi! Olen myös lopettanut makeisten syönnin kokonaan, suklaata syön joskus harvoin kun ilmaiseksi sitä jostain saan, en muuta. Tämä liittyy asiaan sillä lailla, että herkkuja kului viime talvena triplamäärä tylsyyden vuoksi, koneella istuen. Tajusin ettei tässä ole mitään järkeä! En ole ollut enää varsinaisesti lainkaan tietokoneella, vaan ainoastaan satunnaisesti selaillut foorumeita ja uutisia iPadilla tai puhelimillani. En näe järkeä istua tietokoneella keksimässä jotain tekemistä, jos sitä ei siellä ole järkevässä muodossa. Käyn netissä vain, kun on tarvis. Kiinnostusta tietotekniikkaan löytyy liikaakin, ja aloitan syksyllä opinnot Datanomilinjalla, joten on hyvä opetella tekemään vapaa-ajalla jotain fiksumpaa ja terveellisempää, jos koulunkäyntini perustuu tietotekniseen alaan. Siksi ostinkin 20.5 upouuden maantiepyörän, sillä halusin aloittaa jonkun urheilulajin harrastuksen, enkä pidä lainkaan joukkuepeleistä, juoksua en astman vuoksi voi harrastaa. Pyörä oli halpa, 599€ mallikappale, muttei ammattilaisvehkeitä mitenkään merkittävästi huonompi. Toki alumiinirunko tuo omat rajoituksensa ja fillari on ammattilaisten silmissä muutenkin tuubaa, mutta perusfillarointiin loistava. Valovuoden ero citypyöriin.

Kilsoja on takana 1550, kuukauden ja parin viikon jälkeen. Lisävarusteeksi ostettu juomapulloteline, jossa kirpparitermari (Intersportissa samanlaiset pullot 29,95€, tuo 50snt), sekä kännykkäteline lisäkaiuttimella. Kellähän muulla on popit fillarissa? :D

3 kommenttia:

  1. Morjesta! olen itsekkin tässä harkitsemassa maantiepyörää ja mietin että mistä ostit tuon Jamis venturan?:)

    VastaaPoista
  2. Morjesta! olen itsekkin tässä harkitsemassa maantiepyörää ja mietin että mistä ostit tuon Jamis venturan?:)

    VastaaPoista
  3. Hieman myöhäinen vastaus, Intersportista ostin. Ihan hyvä ollut, nyt vaatis remppaa kun etuvanne hieman vääntyi kolarissa ja ulkokumit loppuunajetut + kiristykset yms.

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.