16.7.2011

Elintarviketottumuksista

Lidli vaan jotenkin on ainoa kauppa joka paranee koko ajan. Valikoima kasvaa, esim. ensin pikkupulloja vain monipakkauksissa, nyt erikseenkin, ennen jätskejä vain monipakkauksissa, nyt erikseenkin. Tämän kesän uutuudet niin iki-ihana tuoreleivonnaisosasto, jossa ihan käsittämättömän halvat hinnat. Mistä muualta saa vastapaistetun Croissantin 40 sentillä? Patongin 79 sentillä? Sekä huomattavasti laajentunut lihaosasto. Joka vuosi keksivät jotain uutta mukavaa. Nykyisellään Lidl jo sellainen kauppa, ettei paljoa muuta tartte muualta hakea. Sit kun tuotteet on vielä niin pirun jees. K-Kauppa nykyisin lähes yhtä kallis kuin Tradekan kiskurikaupat nykyisin.

Lisäksi Lidlin tarjoukset ovat oikeasti TARJOUKSIA. Prisma yms. paskaläjät tekevät niin, että mainostetaan lehdessä normaalihintaisia tuotteita jotta ihmiset pitäisivät niitä tarjouksina.

Mulla ei ole mielenkiintoa juosta tarjousten perässä, tai että tekisin niin että ostan vain sitä, mitä on tarjouksessa vähävaraisuudesta johtuen. Kun käyn lidlissä, voin rauhassa ostaa sitä mitä mieleni tekee, ja mitä tarvitsen, miettimättä hintoja sen ihmeemmin.

Ja sit ne tölkkilimut, muutkin kuin Cola. Tölkistä on vaan kivempi hörppiä kuin pullosta, ja se 6% Sitruunalimu!!! Aivan samaa tavaraa kuin Fanta Limon, jota olen jo vuosi halunnut takaisin suomeen... Parempaakin! Oikeesti sitruunanmakuista.

K-Ryhmien Pirkkatuotteet kyllä hyviä, muttei Pirkkaa halpamerkiksi voi kutsua. ES ja Xtra ovat tällaisia, jälkimmäisen ruoat melkoista halvalla tehtyä kuraa verrattuna Lidlin tuotteisiin, jotka ovat yhtä laadukkaita kuin muiden kauppojen merkkituotteet, edullisempaan hintaan. Yhtään huonoa tuotetta ei ole tullut vastaan. Kaikki ei taatusti ole niin halpaa kuin muissa kaupoissa, mutta lastaamalla kassillisen safkaa lidlistä säästää kumminkin pitkän pennosen. Prismasta saa Xtra shaibaa samaan hintaan, kun Lidlistä saa LAATUA.

Lidlistä saa ruokakassillisen edullisesti, tietäen saavansa laatua. Jos taas Prismasaa valitsee edulliset tuotteet, paskaakin saattaa päätyä joukkoon. Hinta-laatu ratkaisee. Ainoa kauppa suomesaa, josta saa laadukasta ruokaa huokeaan hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.