14.2.2011

Pren nettiongelmat

Vaikka Palm Pre toimiikin nykyisellään kuten täytyykin, hylkii se Saunalahden latausliittymäni korttia siinä määrin, ettei mobiililaajakaistaa voi käyttää ko. liittymällä lainkaan. Puhelin ei anna muuttaa asetuksia käsin, eivätkä valmiit asetukset kelpaa uuden sukupolven Saunalahti-liittymälle.

Kaikilla muilla liittymillä Pren datakaista on toiminut moitteitta, ja myös 3G-yhteys tulee DNA:n kaikilla, sekä Saunalahden vanhemmilla liittymillä päälle hetkessä.

Toinen ongelma on App Katalog, en saa sieltä mitään ladattua. En mobiililaajakaistan yli, en nopeimmalla mahdollisella WLAN:illa enkä mitään muutakaan kautta, tietokoneohjelma ei suostu asentumaan vaikka Java sun muu on kunnossa, ja Palm-tunnus luotu...

Viimeinenkin vaihtoehto Pren kanssa on nyt sitten käytetty, eli Prepaidilla parempien verkkojen alueella. Failedia pukkaa välittömästi, salasanakaan ei enää kelpaa, vaikka eilen kelpasi. Tietokonesofta ei siis myöskään asennu, ei suostu lataamaan tarvittavaa 195mb pakettia, asensin sen erikseen, mutta softaa ei kiinnosta, eli ei voi jatkaa eteenpäin vaikka tarvittava softa on jo koneella.

Muutoin olen kaikin puolin tyytyväinen puhelimeen, nettikäyttö on nopeaa ja App Katalogia lukuunottamatta kaikki muukin toimii. Pienenä miinuksena voisi mainita vielä Ghastly Headset - sovelluksen, joka auttaa Pretä tunnistamaan onko laitteessa kiinni kuulokkeet vai ei. Sovellus on vielä melko keskeneräinen, sillä kuulokeasetuksella Pre soittaa musiikkia Monona toisesta kuulokkeesta, toinen pysyy mykkänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.