29.7.2011

Nääh


Kaksi hermoni vienyttä vikaista iPhonea meni nyt kuitenkin hiljaiseen myyntiin, yritän aluksi löytää viallisen 3G:n jolla toisen näistä saisi korjattua.

Toinen 3G 16GB on Äänetön-vivun vieressä oleva halkeamaa lukuunottamatta melko siisti, eikä puhelimessa ole muuta vikaa kuin kenkkuileva alaliitinhässäkkä. Akun vaihtamalla toimi, latasi ja data siirtyi, akun loputtua taas mykkä eikä lataa. Ihme kone. Tämä ongelma toistunut kahteen kertaan. Ehdin akun vaihdettuani käyttämään päivän, ja kaikki toimii: Puhelut, kaiutin, WLAN, 3G, GPS, JB:llä myös 3GS:n moniajo ja taustakuvat. Ainakin näytti lataavan, tajusi kaapelin olevan kiinni, siirsin musiikit. Virallisesti lukitsematon, JB tehty. SOitettu puhelut Saunalahdella ennen akun loppumista. En ole varma johtuuko vika liittimestä vai piirilevystä, huomioithan tämän tarjotessasi. Molempia settejä kokeiltu, ja kumpikaan ei toimi. Voivat olla myös molemmat viallisia.

Toinen 3G 16GB on monivammapotilas, kuluneempi ja kamera uupuu. Hukkaa edelisen omistajan mukaan verkkoja, testaan lähipäivinä kunhan saan unlockattua. En myy ennen testausta. Tämä luuri on Soneralle lukittu. Näyttö, kaiutin ja WLAN testattu tässäkin toimiviksi, kyseessä kuitenkin viallinen puhelin joten vikaa saattaa tulla myös lisää ;)

Ruuveja hukkunut monta jo nyt, liian pieniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.