9.7.2011

Haikkiksen Tasku - Over The Year!



Kuin huomaamatta Haikkiksen Taskun ensimmäisestä postauksesta on kulunut jo yli vuosi! En olisi uskonut että innostus Blogin nakuttamiseen kestää kuukauttakaan, mutta varsinkin Matkapuhelinfoorumilaisten ja MuroBBS:n käyttäjien innostus tekstejäni kohtaan on saanut minut jatkamaan blogiani huomattavasti kauemmin kuin edellisiä, aiheeltaan mitäänsanomattomampia blogeja, joissa en kertonut omista hankinnoistani ja projekteistani, vaan diibadaabasta, joka liittyi lähinnä hintavertailuun ja laitteisiin yleensä.

Blogin päivitystahti on nyt kesällä ollut huomattavasti talvea ja kevättä harvempi, sillä vietän kesäpäivät aina ulkona pyöräillen ja grillaten, sekä istuskellen rannalla. En viitsi könöttää neljän seinän sisällä päivästä toiseen tietokoneen äääressä. Tämän takia kaikki nettikäyttöni tapahtuu iPadilla ja puhelimella, niilläkin vain iltaisin ja huonoina päivinä. Myös puhelinhankinnat ovat olleet viime aikoina vähissä.

Projektipuhelimia saa tarjota sähköpostitse osoitteeseen highendmobilephones@gmail.com. Jotain voin maksaakin, mutta lähinnä vaihdot ja jos mieli on avoimempi, otan myös lahjoituksena kaikki vanhat romuluurit mielihyvin varaosiksi. Maksan tietenkin postituksen.

Kiitoksia kaikille ~1000:lle Taskua seuranneelle, sekä satunnaisille kävijöille. 10000:n sivun avauksen raja saattaa mennä rikki vielä tämän vuoden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.