27.3.2011

Projekti

Minulla on, tai oli, kaapissani iso jätesäkillinen viallisia puhelimia sekä niiden osia, kuoria ja muuta vastaavaa. Joukossa myös näyttöjä ja käyttämättömiä kuoriosia, joten minua on pitkään kammottanut ajatus siitä, että pakasta vedetyt tai heiveröiset osat pyörivät metallikehysten keskellä naarmuuntumassa ja hajoamassa.

Tänään kaadoin koko säkillisen lattialle, tarkoituksenani heittää vialliset tai huonokuntoiset osat roskikseen ja lajitella loput osat erillisiin pusseihin.


Huomasin heti, että joukossa oli paljon 3310:n osia, joten noukin ensitöikseni ne erilleen kasasta. Hetken väkerryksen jälkeen hyllyssä kaksi toimivaa 3310:ä lisää :) Kokonaiset kuorisetit lajittelin erikseen Minigrip-pusseihin.

Lopuksi löysin vielä aikanaan viallisessa puhelimessa tulleen 9300:n piirilevyn, joka ei löydä SIM-korttia. Ostin viime viikolla kaiutinvikaisen 9300:n, jonka vika ei johtunutkaan kaiuttimesta vaan piirilevyn kuulokeliittimestä. Löytämästäni toisesta piirilevystä puuttui FLEX-puristin, pieni kääntyvä osa, joka kiinnittää kaapelin liittimeen. SIM-vikaisesta piirilevystä tällaisen sain.

Nyt kaikki osat ovat tietyssä järjestyksessä ja helposti saatavilla, jos joku jotain osia minulta kyselee. Eivätkä ole alttiita hajoamiselle. Pari 6070:n näyttöä oli jo hajonnut säkissä :(

Kiinalaiset lähettävät jokaisen kuorisetin mukana 3-4 ruuvimeisseliä, ja niitä löytyikin mukavat 78 kappaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.