26.2.2011

Nokia 8800 Sirocco Gold *köh* & N95

eBaysta tilaamani tasokkaat Gold-look kuoret 8800:ni saapuivat juuri, ja ne olivat tasokkaammat kuin osasin odottaa. Nyt puhelin on ulkoisesti täysin aitoa Sirocco Goldia vastaava, joskin näppäimistö on Light-mallista kiinalaismallin huonouden vuoksi. Ostin myös hieman vajavaisen N95:n, josta on tarkoitus saada tehtyä uutta vastaava punainen yksilö kokoelmaani koristamaan.

4 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Miksen poistelisi asiattomia ja muutoinkin negatiivis-sävytteisiä kommentteja? Eiköhän se tule jo tekstissä hyvinkin selväksi, mihin tarkoitukseen esim. N95 on ostettu. Kyseisellä laitteella ei ole sitäpaitsi enää tänä päivänä juuri minkäänlaista arvoakaan.

    VastaaPoista
  3. Eli pitäisi vaan kehua sinun räpellyksiäsi ja kauppojasi? En olekaan hetkeen mitään typerämpää kuullutkaan kuin jonkun voimakkuudensäätimen korjaamisen teipillä, tai vanhan viallisen 8800:n kutsuminen Sirocco Goldiksi jollain kopiokuorilla???

    VastaaPoista
  4. Haukkuakin voi asiallisesti. N95:n "teippikorjaus" ei ole aivan sitä miltä se kuulostaa: Itse napit ovat kiinni lujasti pikaliimatipoilla, ja niitä on tukemassa teipistä tehty pieni rulla. Kyllä kestää. Kumpikaan 8800:ni ei ole viallinen, ja ko. "kopiokuoret" eivät eroa ulkoisesti millään tavalla aidoista. Blogiani ei ole pakko lukea, jos jutuissa ei ole mielestäsi päätä eikä häntää ;)

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.