2.12.2010

HTC HD2 ft. HTC Sense + Android 2.2

Vaihdoin 3GS:n uudenveroiseen HTC:n vuoden takaiseen HD2-malliin kyllästymisen vuoksi, kameraa ja käyttöjärjestelmää lukuunottamatta on totaalisen sama puhelin kuin "uusi" Desire HD, ja kaikenlisäksi ne ovat puolet halvempia käytettyinä.

Ajoin omaan yksilööni ensimmäisenä iltana toimivan Android 2.2:n Sensellä, näinollen puhelimeni on lähes Desire HD:a vastaava. Dualboot olisi tarkoitus väännellä jonakin päivänä.

Illan projektina on ajaa Android HD2:n uudelleen, sillä haret.exe ei enää syystä tai toisesta käynnisty lainkaan. Harmi sinänsä, sillä ehdin jo muokkaamaan Androidia jonkin verran.

2 kommenttia:

  1. Et kai sä ole tosissasi, että hd2 ja desire hd ovat samoja luureja kun isket androidin sisään?? Vaikka ei koko kameraa lasketa mukaan, niin onhan noilla nyt eroa niinkun yöllä ja päivällä! Jos molemmissa on giganen suoritin, niin ei se sitä tarkoita että hd2:n suoritin on yhtä tehokas! Virran ja muistinhallinta on "pikkusen" eri luokassa jne.. RAMia desire hd:ssä enemmän yms..

    VastaaPoista
  2. Älä hikeenny, tarkoitin lähinnä ominaisuuksien samankaltaisuutta PAPERILLA, luurithan ovat monin tavoin poikkeavia toisistaan, otettakoon esille esimerkiksi HD2:n vanhentunut ulkonäkö verraten HD:n tai oikea Android.

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.