9.10.2010

Suurimmat pettymykseni puhelinkaupoissa

Ajattelin vaihteeksi kirjoittaa pahimmista mokistani matkapuhelinkaupoissa, lähinnä rahallisista, mutta myös pettymyksistä itse laitteisiin.

Päällimmäisenä mieleen tulee 26.7 minulle saapunut HTC Desire, josta piti olla vain kamera rikki. Maksoin siitä 225€. Puhelimen tullessa minulle se ei käynnistynyt lainkaan, mutta oltuaan vartin latauksessa se lähti käyntiin.

Puhelin toimi kymmenisen minuuttia ongelmitta, kunnes se boottasi kerran, eli käynnisti itsensä uudelleen. Tämän jälkeen tätä jatkui säännöllisin väliajoin, kunnes lopulta puhelin ei käynnistynyt enää lainkaan. Nähtäviä vaurioita en laitteen sisältä löytänyt. Vaihdoin puhelimen miniläppäriin, jolla nytkin kirjoittelen :)

Toinen paha virhe oli Milestone. Vaikka puhelin onkin paras joka minulla on koskaan ollut, hakaten kaikki iPhonet ja N900:n, maksoin siitä seitsemisenkymppiä liikaa.

N900:n kanssa hävisin vaatimattomat 180€, mutta se olikin minulla puoli vuotta käytössä. Sen sijaan kolmea N95.ttä ei olisi kannattanut vaihtaa N97:aan, vaikka sainkin sen myytyä kohtuullisen hyvään käteishintaan.

Nokialaisten arvo on ylipäätään melko alhainen niiden yleisen huonouden vuoksi, esimerkiksi HTC:n puhelimien jälleenmyyntiarvo on paljon korkeampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti ja aiheeseen liittyen, asiattomat kommentit poistetaan välittömästi.